neděle 23. dubna 2017

16. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Co mne zaujalo minulý týden? No to je jednoznačné. Peklo zamrzlo! Jinak totiž nejde označit dvě zprávy, které najdete pod odkazem níže. Jednoznačně dochází ke změně paradigmatu o průběhu lidské historie a vlády se ujímá teorie, která dokládá, že v době okolo roku 11000 let p.n.l. došlo ke kataklyzmatu, který ukončil tehdejší civilizace a zahájil dobu ledovou. Už ve 12. Hadově týdnu, jsem informoval o tom, že se k něčemu podobnému schyluje, ale nečekal jsem tak rychlý vývoj situace... Takže? Inu uvidíme, oba články už nejsou žádné konspirační teorie na konspiračních webech, ale skutečné první vlaštovky, věštící změny.
Jen bych chtěl upozornit na související témata na mém vebu: článek Rok 2012Kali Yuga - malé zamyšlení nad novým stanovením data konce epochy.




K následujícímu článku snad jediné. Myslím si, že autoři se nechali poněkud unést myšlenkou, jak katastrofa lidi osvítila a oni se rozhodli vytvořit civilizaci... Obávám se, že opak je pravdou. Spíše souhlasím s autory, kteří tvrdí, že katastrofa ukončila civilizace existující před ní a donutila lidi začínat znovu. Takže ukončení dávné civilizace a vznik civilizace dnešního typu? 

Starověké kamenné řezbářské práce potvrzují zásah Země kometou okolo roku 10,950 před n. l. 

Starověké kamenné řezbářské práce v Göbekli Tepe potvrzují, že v době kolem roku 11,000 před naším letopočtem, došlo zničující událost, která zabila mamuty a vyvolala vznik civilizace.
Dr. Martin Sweatman, z University of Edinburgh School of Engineering , který vedl výzkum, řekl: „Myslím, že tento výzkum, spolu s nedávným nálezem rozšíření platinové anomálie na celém severoamerickém kontinentu, prakticky hovoří ve prospěch nárazu komety v mladším Dryasu..."
„Naše práce slouží k podložení teorie, k fyzickému důkazu. To, co se zde děje, je proces změny paradigmatu."



Byl meteoritický, kometární roj zvěčněn na obelisku v prehistorickém Góbekli Tepe?

Do moderní tradice vstoupil scénář noční můry pro planetu Zemi: Obrovský asteroid, nebo kometa, či roj menších fragmentů komety, zasáhne Zemi a způsobí velkou katastrofu. Nyní se vědci domnívají, že mají důkazy o tom, že se kolem 11 000 let před naším letopočtem objevil roztříštěný kometový fragment, který zabíjel tisíce lidí, započal malou dobu ledovou a zbavil Zemi mnoha druhů velkých zvířat.
Tisková zpráva z University of Edinburgh ve Skotsku uvádí:
"Analýza symbolů vytesaných na kamenných pilířích v Góbekli Tepe, v jižním Turecku - jednom z nejdůležitějších archeologických nalezišť na světě - naznačuje, že roj fragmentů komety zasáhl Zemi kolem roku 11 000 let před.n.l. Zahájil chladné klima, které trvalo více než 1000 let. "
Vědci uvedli, že obrazy na Vulture Stone obsahují jakýsi záznam o katastrofě.



Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Do pátku kvadratura Venuše se Saturnem způsobuje, že lidé pociťují věrnost jako okovy. Pozor na prochladnutí, aspekt způsobuje i ledvinové poruchy.
Pro celý rok 2017 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat