pondělí 1. května 2017

17. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu.




V následujícím odkazu na Daily Mail najdete článek o knize Grahama Hancocka Magicians Of The Gods o dokazování jeho teorie ve které tvrdí, že došlo ke zničení civilizace dopadem kosmického tělesa před 13 000 lety a objevu záznamů této události v Göbekli Tepe. Propírá se tu i teorie Grahama Hancocka, která říká, že katastrofa byla způsobena fragmenty tělesa ukrytého v meteorickém roji Tauridy a skutečnost, že Země bude protínat proud Taurid za 13 let - kolem roku 2030 a může se dostat se do stejné situace jako před 13 000 lety.

Pomerančový esenciální olej může pomoci zmírnit posttraumatickou stresovou poruchu

Vědci nalezli důkazy o tom, že esenciální olej snižuje strach a snižuje markery stresu v imunitním systému myší.
PTSD se dotkne asi 8 procent lidí během jejich života. Nová studie naznačuje, že pasivní inhalování pomerančového esenciálního oleje může být nefamaceutickou možností pro zmírnění příznaků.


Astrologické výstrahy pro příští týden

  • V neděli 7.5. začne působit kvadratura Marsu s Neptunem. Aspekt v lidech vyvolává hyperemotivitu. Lidé tíhnou k útěkům do iluzí, nadpřirozena, jsou nestabilní a nepředvídatelní.
Pro celý rok 2017 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat