středa 24. října 2018

Pozvánka na seminář: „Cesta duše: život, smrt a znovuzrození“ - Gábina Janská


Převzato: www.BeTheLight.cz

Seminář „Cesta duše: život, smrt a znovuzrození“

  • Termín: 18.11.2018 – 5 volných míst (první termín 4.11. je už zcela obsazený)
  • Místo konání: Čajovna Om Yoga Studia, Na Záhonech 24, 141 00 Praha
  • Přihlášky: gabina@bethelight.cz (místo je rezervované po úhradě ceny kurzu)
  • Cena: 1.090 Kč
V roce 2015 a 2018 jsem měla tu čest být na semináři mého oblíbeného učitele kundaliní jógy Dharma Singha. Dharma Singh je majitelem spirituálního pohřebního ústavu v Německu a průvodce umírajících. Jeho semináře o smrti z pohledu jógy byly neuvěřitelně pozitivní a mohu vážně prohlásit, že mi změnily život a nasměřovaly mě na mé cestě myslím správnějším a hlubším směrem. Po jeho prvním semináři jsem nastoupila na učitelský výcvik kundaliní jógy.

Dharma Singh na posledním semináři řekl, že v ČR už toto téma učit nebude, a tak mi nezbývá nic jiného, než jeho učení předávat dál☺.  Přijměte tedy mé srdečné pozvání na tento mimořádný seminář, který je mému srdci velmi blízký.

Pro ty, kteří se zamýšlí nad otázkami smyslu života a osobního poslání, nabízí téma smrti odpovědi na jejich otázky.

Cílem semináře je získat více lehkosti a nadhledu, naučit se vědomě pracovat s fázemi krize a naučit se techniky, jak se sami o sebe opřít pomocí osvědčených technik kundaliní jógy.

Na semináři „Cesta duše“
– si budeme hodně povídat, a to o přelomových životních situacích, krizích, smrti a umírání z pohledu jógy,
– budeme pomocí sebezkušenostních cvičení zkoumat své životní postoje,
– a především se naučíme techniky meditace, které jsou určené pro období životních krizí.

Jóga (a nejen ta) chápe životní krize jako nástroj růstu a vývoje naší duše. Podle jógy jsou krize jedinečné příležitosti pro sebe-poznání a osobní růst. Každá krize nás připravuje na krizi poslední – na naši vlastní smrt, velkou transformaci.

Zdrojem informací nám bude učení Yogi Bhajana a Dharmy Singha, jeho svatosti Dalajlámy, Sogjala Rinpočheho, který napsal komentář k Tibetské knize mrtvých a také doktorky Elisabeth Kübler-Rossová, která celý život zkoumala životní krize a popsala jejich fáze.

Na semináři bude také host, který bude tak laskavý a bude s námi sdílet svůj zážitek klinické smrti. Jedná se o velmi osobní prožitek, který většina lidí bohužel veřejně nesdílí.

S sebou: Pohodlné oblečení pro pohodlné sezení při meditacích. Blok a tužku na poznámky a sebezkušenostní cvičení. Na místě bude čaj a bohaté občerstvení ☺. V čajovně je sezení na zemi a polštáře, nenoste tedy podložku na jógu.


Rezervace je nutná. Počet míst je omezený. Budeme jen v menší skupince maximálně 10 účastníků plus dva hosté. Místo bude rezervované po úhradě ceny semináře. V současné době je na semináři 5 volných míst.

Share:

0 komentářů:

Okomentovat