neděle 11. listopadu 2018

45. Hadův týden


Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden hýbaly světem zprávy okolo vesmírného tělesa jménem Oumuamua, které profrčelo Sluneční soustavou. Část vědců se přiklání k tomu, že se jedná o náhodného mezihvězdného poutníka typu komety, jiní zase připouští možnost, že se jedná o mimozemský kosmický koráb.
Ať je to tak, či onak konečný výsledek je stejný. Projevilo to o nás stejný zájem, jako jakýkoliv jiný šutr.
Nicméně mne pobavila jedna myšlenka. Televizní vysílání se od naší planety šíří do všech směrů. Pokud by se k naší planetě blížila kosmická loď mimozemšťanů, první co zaznamená, by bylo právě televizní vysílání. Dovede si představit, že by se s námi ona civilizace ještě chtěla bavit po zhlédnutí televizních zpráv na Nově? Nebo tří dílů Ordinace v Růžové zahradě?




Záhada vyřešená: 3 000 let stará tetovaná mumie je žena

"Vědecké a archeologické studie odhalují, že to je mumie ženy, která pravděpodobně žila mezi 1300 a 1070 př.nl a zemřela, když se její věk pohyboval v rozmezí 25 až 34 let," uvedl Mostafa Waziri, generální tajemník Nejvyšší rady starožitností ve svém prohlášení pro International News  dne 18. října.


Keď približne pred týždňom v parku v Haagu spontáne popadalo na zem množstvo mŕtvych vtákov, každý dúfal, že sa jednalo o jednorazový incident. Bohužiaľ...




Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Ve čtvrtek 15.11. je Měsíc v první čtvrti a bude stát ve znamení Vodnáře. V tomto znamení vyvolává v lidech schopnost empatie a porozumění druhým. Přeje kontaktu s veřejným prostorem a je ideálním dnem pro jednání a schůzky všeho druhu. Trigon s Venuší postavení vylepšuje o inspiraci a představivost.  Zlepšuje také partnerské vztahy.  
  • Opozice Venuše s Uranem. Jedná s o aspekt způsobující nestabilitu v citovém životě - náhlá vzplanutí, náhlé rozchody. Problémem mohou být i chutě k impulsívnímu utrácení.
  • Kvadratura Marsu s Jupiterem je destruktivní aspekt. Lidé zneužívají kolektivní síly a vlivy pro své vlastní zájmy. Aspekt způsobuje, že lidé se obracejí k militantnímu a násilnému řešení problémů. Narůstá lež a pokrytectví. 
Pro celý rok 2018 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat