neděle 18. listopadu 2018

46. Hadův týden


Vítám vás v novém týdnu. V této aktualizaci se sešly poněkud katastrofické články, ale nebyl to v žádném případě úmysl, prostě to tak uplynulý týden přinesl.
Pokud by vás souvislosti článků zaujaly a chtěli by jste se o dalších faktech kolem těchto témat dozvědět více, doporučuji vám své dílko Rok 2012, kde je vše podrobněji vysvětleno.



Sluneční erupce odpálila námořní miny v oceánu: Aktivita hvězdy spustila americké zbraně na dálku

Sluneční erupce jsou obávaným strašákem. Stačí jedna silnější a většina dostupných technologií bude nepoužitelná. Mobily, GPS a prakticky cokoliv, co funguje na elektřinu. V důsledku jedné takové bouře se v roce 1972 stalo něco ještě hrozivějšího – v oceánu začaly vybuchovat námořní miny.


NASA oznámila objev velkého impaktního kráteru, ukrytého hluboko pod grónským ledovcem. Jeho rozměry – průměr 30 kilometrů a hloubka přes 300 metrů – ho řadí mezi 25 největších známých kráterů na naší planetě. 


Grónský impaktní kráter by mohl pomoci vysvětlit zmizení  mamutů i časných lidí

Pokud by se potvrdilo datování meteoritu do doby před cca 12000 lety, datování by tak mohlo
potvrdit hypotézu Mlašího Dryasu jako fakt.
Více se o hypotéze Mladšího Dryasu dozvíte ZDE: 
https://hade-eldar.blogspot.com/2017/03/12-haduv-tyden.html






Astrologické výstrahy pro příští týden

  • V pátek 23.11. bude Měsíc v úplňku a bude stát ve znamení Blíženců. Vzhledem k poškození opozicí s Merkurem budeme pociťovat nesoustředěnost až zmatenost a citovou a emocionální nestabilitu. Opozice s Merkurem zvyšuje nervozitu a způsobuje, že nevědomí ruší vědomí. Lidem chybí schopnost objektivně posuzovat události a vynořují se zátěže z minulosti ukryté v jejich nevědomí. Aspekt zhoršuje i schopnost komunikovat. 
  • Opozice Venuše s Uranem. Jedná s o aspekt způsobující nestabilitu v citovém životě - náhlá vzplanutí, náhlé rozchody. Problémem mohou být i chutě k impulsívnímu utrácení.
  • Kvadratura Marsu s Jupiterem je destruktivní aspekt. Lidé zneužívají kolektivní síly a vlivy pro své vlastní zájmy. Aspekt způsobuje, že lidé se obracejí k militantnímu a násilnému řešení problémů. Narůstá lež a pokrytectví. 
  • Ve čtvrtek začne působit kvadratura Slunce s Marsem. Vyvolává v lidech přehnaně impulsívní chování, hádavost, agresivitu a náhlé změny nálady. Pozor by si měli dávat lidé s nemocemi srdce, protože aspekt zatěžuje oběhový systém. 
Pro celý rok 2018 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat