neděle 13. ledna 2019

2. Hadův týden



Vítám vás v novém týdnu. Tak nevím. Zběžným pohledem jsem přelétl dnešní zprávy a je mi to jasné. V zimě nemá sněžit, pokud sněží je to cosi nesmírně úchylného.
Náš stát je blízko vyhlášení války Číně kvůli firmě Huawei, hrozí totiž, že díky odposlouchávání Číňané zjistí, že jsme země nekompetentních blbů a alkoholiků. Stačí málo a naše vojska vtrhnou do Pekingu a udělají tam pořádek.
A  do toho Zeman, Babiš. Potom Zeman a Babiš a pak ještě....   No a z toho mi vyplývá následující citátek:


"Nesnášenlivost je důkazem impotence."
- Aleister Crowley

Nejlépe se má Bestie...(protože mám telefon Honor od Huawei, už Číňané vědí, že ji překrmuju piškoty)


Vědci se zaměřili na obří supervulkán v Jihočínském moři. Jeho aktivita může ovlivnit celý svět

VĚDA A TECHNIKA 10. ledna 2019 | 09:48 — Lukáš Bauer
Poblíž japonského ostrova Kjúšú v Jihočínském moři se nachází obří sopečná kaldera. Tento supervulkán se ukrývá pod hladinou moře a explodoval naposledy před téměř čtyřmi tisíci lety. Vědci nyní oblasti věnují vysokou pozornost, protože se domnívají, že se uvnitř děje něco, co může později ovlivnit celou planetu.



Organizátoři významné indické vědecké konference se v neděli distancovali od řečníků, kteří si dovolili odkazovat se na texty indických eposů.

Mimo jiné dotyční "viníci" si dovolili říci následující:
"Hindský lord Vishnu používal řízené střely známé jako" Vishnu Chakra "a pronásledoval pohyblivé cíle," dodal profesor anorganické chemie.

"Měli jsme od jedné matky 100 Kauravasů díky technologii kmenových buněk a mimoděložního oplodnění," řekl G. Nageshwar Rao, vicekancléř na univerzitě v Andhra, s odkazem na příběh z hinduistické epické Mahabharaty.

Inu se staroindickými eposy je trošku problém, jsou poněkud přesně popisné a zkrátka a dobře, spoustě lidí se zdá představa, že je vše jen tak "náhodou zapsané" proti srsti.
Nicméně oficální věda přeci má patent na veškeré objevy. Všechno objevujeme přeci jen a pouze MY a žádná věda a poznání přeci nemohla existovat ve starověku, že? Nějaké Védy jsou povídačka pro děti, ne?


A když už jsme u té Indie. Starověké Warangal Fort - obří megalitická továrna?





Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Kvadratura Jupiteru s Neptunem v lidech vyvolává chtivost a způsobuje skandály. Lidé marní příležitosti a možnosti, často nesmyslně riskují. Aspekt často způsobuje selhání zdánlivě "neselhatelných" systémů. Nicméně aspekt vyvolává i zvýšený zájem o duchovno a mystiku. 
  • Od úterý působí kvadratura Slunce s Uranem. Vyvolává touhu po neustálém vzrušení, výbušnost, netrpělivost. Lidé mohou ve chvilce zničit to co dlouho budovali. 
  • Ve středu začne působit kvadratura Marsu se Saturnem. Jedná se o aspekt přinášející do lidského chování agresivitu a krutost. Neshody s autoritami! V každém případě pozor na zlomeniny, tato kvadratura jim velmi přeje.
  • V pátek se přidá kvadratura Venuše s Neptunem. Přináší odtržení od reality a to především v citové oblasti. Rozvíjí se návykové tendence, lenost a pohodlnost.
Pro celý rok 2018 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat