neděle 12. dubna 2015

15. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne zaujal jeden zajímavý článek, který v podstatě přirozeně navazuje na různé moje úvahy.

Tyto úvahy jsou shrnuté v mém článku  ROK 2012 (inu, trošku delší pojednání je to). Mimochodem, jsem s tímto výtvorem velice spokojený. Článek jsem začal psát 10.1.2010 jako předlouhý seriál do Hadova týdne. Dnes, o pět let později zjišťuji, že bych na něm neměnil ani slovo. Řečeno jinak... Kolik lidí, kteří před rokem 2012 zásobovali Inet svými moudry, může říct to samé, že? :-)

Ale zpátky k onomu článku. Článek propojuje znepokojivé jevy sužující obyvatele USA i jiných částí světa (jedná se o různé podivné zvuky, dunění, zvuky připomínající trouby atd.) a závěry z měření družic projektu SWARM. Jedná se o skutečně zajímavé úvahy, zahrnující i sílící vulkanismus na planetě a změny klimatu. Pokud závěry této reportáže odpovídají realitě a po pravdě, když jsem vše přečetl, jsem přesvědčen že ano, tak závěr je jednoznačný. Přepólování planet Země již začalo a my budeme během krátké doby nuceni čelit měnící se realitě života. Reportáž Lindy Moulton Howe najdete >>ZDE>>. Další článek pak ještě tady: The Pole Shift Has Begun.


Slepé rameno Labe v Sadské, fotka z jarní vycházky o minulém víkendu.





K níže uvedenému odkazu jen pár slov. Linda Moulton Howe je investigativní novinářka zkoumající "hraniční" témata. Za svou práci byla oceněna řadou novinářských cen. Pracuje velmi poctivě a nevěřím, že by následující reportáž byla plácáním do větru. Nicméně každý může věřit tomu čemu chce :-) Udělejte si názor sami.

Linda M. Howe: Tvář na Marsu má je skutečná a má podobu starých Egypťanů.

Linda Milten Howe: K otázce o existence monumentální skulptury tváře na Marsu mohu dodat krátký komentář.


Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Uranu s Plutem. Tento aspekt působí globálně a způsobuje prudké situační zvraty. Odráží společenské a sociální pozadí a může na této úrovni prohlubovat krizové jevy. Ve vědě pak může přinést nové a překvapivé objevy.
  • Opozice Venuše se Saturnem nepřeje novým milostným vztahům, lidé pociťují věrnost jak okovy. Pozor na prochladnutí, hrozí problémy s ledvinami.
  • Ve čtvrtek se ještě přidá kvadratura Venuše s Neptunem. Aspekt přináší milostné problémy, zrady, nevěry. Lidé nejsou schopní zvládat realitu ve vztazích a jako nejlepší řešení považují útěk.
  • Díky předešlým aspektům bude Venuše v Blížencích významně poškozená. Bude tak svádět k navazování vztahů pro vztahy. A to buď ze sobeckých důvodů, nebo prostě jen aby se něco dělo... Venuše bude způsobovat citovou roztříštěnost, neúspěch a následné kotrmelce a problémy v citovém životě.
    Rozhodně tento týden nedoporučuji navazovat jakékoliv vztahy :-)
  • Kvadratura Marsu s Jupiterem v lidech vyvolává nedostatek nadhledu. Krom toho aspekt prostě nosí smůlu a způsobuje, že se činy nevedou k úspěchu. Pokřivuje hodnoty, zvyšuje sobectví. Lidé jsou pod jeho vlivem lhostejní k následkům svých činů. Osobně bych příští týden rozhodně nedoporučoval k důležitým jednáním, ani k ukončování důležitých úkolů.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat