neděle 26. června 2016

25. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Dvě fotečky z našeho přežívání veder... Omlouvám se za redukovanou aktualizaci, ale měl jsem poněkud pracovnější víkend a nestíhal jsem. A taky to vedro...





Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Opozice Jupiteru s Neptunem. Aspekt obecně narušuje harmonii v životě i společnosti. V lidech vyvolává fixaci na materiálno, dochází k odloučení od svého středu, od svého skutečného já.
  • Kvadratura Saturnu s Neptunem. Aspekt obecně symbolizuje rozklad, hroucení jistot. Lidé pod vlivem aspektu nejsou schopni rozeznat realitu od iluzí. Tradičně pak aspekt symbolizuje nebezpečí spjatá s vodním živlem.
  • Opozice Venuše s Plutem přináší milostné potíže a nestabilitu. Aspekt prostě tento týden nepřeje lásce, podporuje pouze SM páry.
  • Od čtvrtka působí opozice Slunce a Pluta. Lidé si při tomto aspektu sami tvoří překážky ve svém životě. Aspekt vyvolává sebedestruktivní chování.
  • Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
    Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat