středa 29. srpna 2018

Intuitivní tarot – intenzivní sebepoznávací kurz 5 dní


Intuitivní tarot – intenzivní sebepoznávací kurz 5 dní

Termíny: pátky 21.9., 26.10., 23.11., 14.12.2018 a 25.1.2019
Čas: 16:30 – 19:30 hod
Místo konání: Om Yoga Studio, Na Záhonech 24, 141 00 Praha, u metra „C“ Kačerov
Přihlášky: www.omyogastudio.cz

Kurz vede Jarda Husák, astrolog, mág a lektor a Gábina Janská, lektorka Kundaliní jógy a praktikantka meditativního umění Sat Nam Rasayan.

CO JE TAROT

Tarot odráží náš horoskop v okamžiku narození. Symboly Tarotu nám jasně ukazují, kdo jsme, co máme za sebou a kam směřujeme. K tomu stačí znát jen datum svého narození.

CO VŠE SE NA KURZU NAUČÍTE

Na kurzu se naučíte vypočítat:
– který symbol představuje vaše poslání,
– který symbol představuje vaše jednání směrem k druhým lidem,
– a který symbol ukazuje, co se máte v tomto roce naučit.

Na kurzu poznáte do hloubky všech 22 tarotových symbolů Velké arkány. Na příbězích a příkladech ze života snadno pochopíte symboly karet a budete je umět používat.

CO VÁM KURZ PŘINESE

– Sebe-poznání. Tarot odráží náš nativní horoskop a aktuální postavení planet. Díky symbolům pochopíte, co je vaší podstatou, kdo jste a jak vás vnímají druzí.

– Osobní rozvoj. Tarot slouží jako průvodce vědomým životem. Ukazuje nám, kde se právě teď na své cestě nacházíme.

– Porozumění ve vztazích (s partnerem, s rodiči, s dětmi). Pochopíte, co vás sbližuje a co vás odděluje. Pomocí osobnostní typologie poznáte, co je podstatou druhých lidí a co v tomto roce řeší.

– Rozvoj intuice jako nástroj poznání. Intuice se ve starých tradicích tisíce let používá jako nástroj vědění a poznání. Naučíme se meditační techniky, které naši intuici probouzí.

PRO KOHO JE KURZ URČENÝ

Intuitivní tarot je určený pro ty, kteří chtějí získat průvodce na své životní cestě. Chtějí vědět kdo jsou a kam směřují. Na kurz chodí často ti, kteří se nachází na nějaké životní křižovatce a potřebují nahlédnout z širší perspektivy na to, co se jim právě teď děje. Nebo plánují nějakou životní změnu a neví, jestli se do toho mají pustit. Kurz se hodí i pro pochopení vztahů v rodině, v práci a jinde. Tarot se používá i jako osobnostní typologie při práci s lidmi.

Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky, kteří nemají žádné zkušenosti s astrologí, s tarotem ani s meditací.

Zůčastnit se můžete celého kurzu nebo jednotlivých lekcí.

O LEKTORECH

Jarda se zabývá astrologií a horoskopy už více než 20 let. Má zkušenosti se stovkami horoskopů a konzultací. 19 let pravidelně publikuje na webu přehled aktualit z oblasti archeologie, vědy a mystiky. www.ContrastArt.cz

Gábina vede kurzy meditací a Kundaliní jógy. Čtvrtým rokem studuje indické meditativní umění Sat Nam Rasayan. Studuje především u zahraničních učitelů. Jejím hlavním učitelem je Guru Dev Singh z Mexika. www.BeTheLight.cz

CENA

Cena za celý kurz: 4.000 Kč (5 lekcí)
Cena za 1 lekci: 1.200 Kč
Share:
Místo: Na Záhonech 844/24, 141 00 Praha 4-Michle, Česko

0 komentářů:

Okomentovat