neděle 20. ledna 2019

3. Hadův týden



Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne asi nejvíc zajal článek který najdete na mém blogu ZDE: https://hade-eldar.blogspot.com/2019/01/teorie-poli-cemi.html

Autor se zde sice zabývá elektromagnetismem a vědomím plus svázáním těchto oblastí s problémem Platónského roku a Védských Yug, leč poskytuje poměrně pevnou oporu i fungování astrologie jako takové.


V závěru následujícího článku se praví:
Vědci už dlouho ví, že magnetické pole se v průběhu dějin Země několikrát úplně „překlopilo“. Stává se to poměrně pravidelně, v posledních dvaceti milionech let se tato změna odehrála průměrně každých 200 tisíc až 300 tisíc let.

Věda ji svede prokázat v sedimentech na mořském dně a tyto geologické důkazy současně ukazují, že během těchto období nedošlo k žádným zásadním změnám v životních formách. To znamená, že tato událost zřejmě není nebezpečná, jak naznačují některé konspirační teorie, uvádí NASA.
Nicméně NASA zapomíná podoktknout, že žádná z předešlých životních forem nebyla přímo závislá na existenci elektrického proudu a počítačů. Obě tyto věci, by období, po kterou by trvalo "přepólování" zemské magnetosféry (desítky až stovky let pravděpodobně), vygumovalo z našich civilizačních výdobytků.

Magnetický pól Země se pohybuje stále rychleji a míří na Sibiř. Nebezpečí ale nehrozí, říká NASA

Severní magnetický pól Země se pohybuje a nepředvídatelně se přesouvá z oblasti kanadské Arktidy směrem na Sibiř. Cestuje dokonce tak rychle, že nejnovější současný model zemského magnetického pole z roku 2015 už neplatí.



Pád impérií: Londýn, Washington a Paříž jsou na pokraji kolapsu 
George Galloway

Navzdory drtivé síle dezinformačního aparátu NATO vstoupilo centrum impéria v roce 2019 do stavu úplného chaosu.
Washington, Londýn a Paříž - tři hlavní města impéria - nejsou dnes v podstatě řízena, jsou zastavena, a potácejí se na pokraji zhroucení nebo jsou v obležení vlastního lidu. 










Astrologické výstrahy pro příští týden

  • V pondělí bude Měsíc v úplňku, ve znamení Lva. Úplněk bude provázen zatměním Měsíce, leč pokud se budete chtít zatměním pokochat, budete si muset poněkud přivstat, neb vrchol bude okolo 06:15. Problémem úplňku ve Lvu je skutečnost, že v lidech vyvolává podvědomou touhu po obdivu, důležitosti. U citlivějších jedinců se může projevovat až teatrálností, hysterickými náladami, hádavostí  a dětinskostí.
    Úplněk je provázen opozicí s Merkurem, což je nervózní dispozice, kdy nevědomí ruší vědomí a přináší i obtíže v nervovém a zažívacím systému.
    Další aspekt, kterým je kvadratura s Uranem, pak nese náladovost a nestabilitu. Aspekt sebou často nese nehody a náhlá onemocnění.
    Moje rada proto je, pokud můžete, raději úplněk prospěte 😊.
  • Kvadratura Jupiteru s Neptunem v lidech vyvolává chtivost a způsobuje skandály. Lidé marní příležitosti a možnosti, často nesmyslně riskují. Aspekt často způsobuje selhání zdánlivě "neselhatelných" systémů. Nicméně aspekt vyvolává i zvýšený zájem o duchovno a mystiku. 
  • Do úterý působí kvadratura Slunce s Uranem. Vyvolává touhu po neustálém vzrušení, výbušnost, netrpělivost. Lidé mohou ve chvilce zničit to co dlouho budovali. 
  • Do soboty bude působit kvadratura Marsu se Saturnem. Jedná se o aspekt přinášející do lidského chování agresivitu a krutost. Neshody s autoritami! V každém případě pozor na zlomeniny, tato kvadratura jim velmi přeje.
  • Do středy působí kvadratura Venuše s Neptunem. Přináší odtržení od reality a to především v citové oblasti. Rozvíjí se návykové tendence, lenost a pohodlnost.
Pro celý rok 2019 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

2 komentáře:

  1. Děkuji za horoskop, máte chybu v letopočtu: "Pro celý rok 2018 pak platí i následující...".

    OdpovědětVymazat
  2. Díky moc za upozornění, hned to opravím :-) jsem se nějak zasekl...

    OdpovědětVymazat