neděle 27. ledna 2019

4. Hadův týden



Vítám vás v novém týdnu. V odkazu níže se ještě jednou vracím k problému geomagnetického pole Země. Článek je poněkud realističtější než ten minulý...

A ještě citátek do nového týdne.
"Často jsem si myslel, že vůbec neexistuje" já "; že jsme prostě prostředkem vyjádření něčeho jiného; když si myslíme, že jsme sami, jsme prostě obětí iluze. "
-  Aleister Crowley



Magnetické pole Země oslabuje geologická anomálie ukrytá pod Afrikou

Podle závěrů výzkumu, který vědci v minulém roce po dlouhých měřeních zveřejnili, může být magnetické pole Země, které nás chrání před částicemi z vesmíru, výrazně oslabeno. Na vině je podle vědců geologická anomálie, která se ukrývá přímo pod africkým kontinentem.







20 faktů o chrámovém komplexu Göbekli Tepe

Původní obyvatele oblasti známé jako Göbekli Tepe tvořily, podle mínění archeologů, organizované skupiny lovců gazel. Archeologové se domnívají, že právě tito lidé, živící se lovem a sběračstvím, stáli u zrodu starověkého chrámového komplexu, který je nejméně o 6 a půl tisíce let starší než slavný Stonehenge a dokonce o 7 tisíc let starší než nejstarší pyramida v Gíze. Chrám Göbekli Tepe, jehož staří se tak odhaduje na více než 12 tisíc let, je jednoznačným důkazem sofistikované společnosti, která zde existovala před desítkami tisíc let.





Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Kvadratura Jupiteru s Neptunem působící do pátku v lidech vyvolává chtivost a způsobuje skandály. Lidé marní příležitosti a možnosti, často nesmyslně riskují. Aspekt často způsobuje selhání zdánlivě "neselhatelných" systémů. Nicméně aspekt vyvolává i zvýšený zájem o duchovno a mystiku. 
  • Mars v kvadratuře s Plutem v lidech vytváří tendence k užití síly a prudkosti při dosahování cíle. Lidé užívají síly namísto plánování. Pozor na rychlé ztráty nálady a výkyvy nálad. 
Pro celý rok 2019 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat